Föreningen Botkyrka julkonsert förening och PRO Tullinge arrangerar en teaterresa till Uppsala Stadsteater lördagen den 13 maj 2023. 

Föreställning: Olof Olof (mer information om föreställningen hittar du längre ner)
Vi kommer inte att stanna för någon lunch på vägen då föreställningen börjar först kl. 16.00, så ät lunch hemma innan avfärd. På hemvägen får Ni lite färdkost (som förra året). 
Kostnad: 645 kronor per person.
(För denna biljettkostnad har BJK i år gått in med en subvention på 75 kr per biljett eftersom busshyran har ökat  mycket sedan förra året). 
Föreställningen börjar kl. 16.00 och slutar c:a 18.30 inkl. paus. Hemkomst c:a kl 20.00-20.30 
Avresa från: Bakom kommunalhuset vid stora parkeringen. 
Samling 13.45 för utdelning av teaterbiljetter. 
Bussen avgår kl. 14.00. 
Vad ingår?
Bussresa, teaterbiljett och färdkost på hemresan. 
Minimiantal biljetter för att resan ska bli av är: 50 st deltagare. Vi åker enbart med full/a buss/ar. Vid fler anmälningar än tillgång på platser/biljetter, gäller först till kvarn.
Bokning, sker skriftligen och är bindande, senast 2023-04-19 till Håkan Esterling.
Mail: gubblund1950@gmail.com    
Betalning ska vara oss tillhanda två veckor innan. Därefter skickas biljetter ut.
OBS!!!! Beställda biljetter återlöses ej.          
Följande obligatoriska uppgifter erfordras: 
Namn, telefon, e-postadress och antal personer bokningen gäller. 
Du får då en förskottsfaktura och när den är betald, kommer biljetterna per e-post. Den som inte har e-postadress får fakturan med vanlig post (detta måste anges i anmälan), dock tillkommer avgift  30 kr för bl.a. porto som erläggs i samband med fakturabetalning.  
MYCKET VÄLKOMMEN TILL TEATERRESAN!  
hälsar BJK/PRO Tullinge
Uppsala Stadsteater presenterar
Olof Olof
Lördag 13 maj 

Olof Rudbeck. Kanske är han den mest färgsprakande, egensinniga personlighet Uppsala någonsin hyst. Nu är det äntligen dags för en hyllning till detta universalgeni! En vindlande och anakronistisk musikteaterföreställning, en komedi om vetenskapsmannens stormiga liv. 
Redan som 23-åring vann Rudbeck världsrykte som upptäckaren av lymfsystemet. Sen bara fortsatte det: han forskade om blodomloppet, ritade och lät bygga anatomiska teatern, grundlade den botaniska trädgården och konstruerade maskiner och musikinstrument och – listan kan bli lång.  
Men plötsligt släpper han allt för att i stället viga sitt liv åt att bevisa att civilisationens vagga låg i… Uppsala! Här blomstrade en gång den mytiska, sjukna staden Atlantis, här strandade Noaks Ark och här vandrade en gång Jesus. 
 
Hans Marklund och Anders Lundin, bägge kända från scen och TV, har skapat en galen komedi med Olof Rudbeck i centrum och Uppsala i fonden. Det blir sketcher, massor av sång, musik och dans. 


Back to Top